4: 4-årsbibel


Hvert år inviteres 4-åringer til en familiegudstjeneste kirka for utdeling av 4-årsbibelen.

Selve utdelingen skjer under søndagens familiegudstjeneste, og hele familien er invitert til å delta.
Dagen før gir vi et ekstra tilbud til dere som ønsker å bli litt bedre kjent med kirka før gudstjenesten på søndag. Lørdagssamlingen har vi kalt for 'Min kirke', og består av et måltid, en skattejakt med bilder – der barna finner igjen gjenstander i kirkerommet, lek i hoppeslott, og en samling i kirkerommet. Hensikten er å bli kjent med kirkerommet, og at vi får hilse på dere dagen før dere mottar barnebibelen.

Samlingen er en del av Stokka menighets trosopplæringstilbud, og invitasjoner kommer i posten til døpte og tilhørende – men alle er selvfølgelig velkomne! Følg med på nettside og Facebook for informasjon om neste samling.

Behov for tilrettelegging
Dersom ditt barn av ulike grunner har behov for tilrettelegging, er dette noe vi vil imøtekomme så langt det er mulig! Ta kontakt dersom det skulle være noe, så finner vi alltid en løsning! Vi vil at alle arrangementene våre skal være åpne og tilgjengelige for alle.

Fotografering
Det vil bli tatt bilder under arrangementet, og vi vil gjerne ha muligheten til å bruke noen av disse bildene på Facebook, menighetens nettside, i menighetsbladet, reklame og annet. Dersom dere ikke ønsker at bilder av barnet skal publiseres noe sted, ber vi dere gi beskjed om dette.

 

Kontakt:


Barne- og ungdomsprest
Oddvar Nessa
51 84 04 00
922 32 938
Send e-post

Tilbake