Babysang og småbarnssang vår 2024

Babysang starter opp igjen TORSDAG 11. JANUAR!

Har du barn i alderen 0–3? Bli med på babysang eller småbarnssang i vår!

Babysang (for barn inntil 1 år)

Torsdager kl. 11.30 (ca 30 min)

PÅMELDINGSKJEMA VÅR 2024 FINNER DU HER!

Det er også muligheter for drop-in.

Pris: 200 kr for hele semesteret, 55 kr for drop-in.

Betaling gjøres via VIPPS ved første gangs oppmøte.

• Babysang er for barn i alderen 0–1 år sammen med voksen
• Barnesanger, rim og regler, bevegelser, rytmeinstrument og såpebobler.
• Sangstunden varer ca. 30 min. Etterpå kan barna leke eller sove, mens de voksne får servert enkel lunsj.
• Babysang ledes av Klara Marie Borud
• Det er babysang hver uke, med unntak av i skolens ferier. Eventuelle datoendringer kunngjøres på www.stokka.menighet.no

Småbarnssang (for barn fra 1 til og med 3 år, i følge med foresatte)

Torsdager kl. 17.30 (ca. 30 min)

• Småbarnssang gjennomføres hver uke, med unntak av i skolens ferier. Eventuelle endringer kunngjøres på www.stokka.menighet.no

PÅMELDINGSKJEMA VÅR 2024 FINNER DU HER!

Pris: 200 kr.

Betaling gjøres på VIPPS ved første gangs oppmøte.

Småbarnssang lar barnet utforske og oppdage musikk og intrumenter i trygge rammer. Barna får møte andre i samme aldersgruppe, og etter endt kurs kan man videreføre sang og musikkgleden i kirkens kor, KlingKlang!

Klara Marie Borud er utdannet musikalartist fra Musikkteaterhøgskolen i Oslo. Hun har tatt musikkpedagogikk ved Universitetet i Stavanger og tar denne våren også barnekorledelse ved Norges musikkhøgskole. Hun er opprinnelig fra Tromsø og har mye tidligere erfaring med arbeid sammen med barn og unge i menighetene der. Gjennom sang, bevegelse og formidling ønsker hun å skape trygge rammer for relasjonsbygging og barnas møte med sang og musikk.

Spørsmål?
Kontakt: Klara Marie Borud Epost: kb983@kirken.no eller telefon: 47603640