XYZ i Stokka!

Til deg som går i 5. trinn: velkommen til Kick-off på XYZ!

Hvor? Stokka kirke i ny-kjelleren. Mange har vært i bursdagsfeiringer her før.
Når: fredager kl. 17.30–19.30.

Mange av dere har kjennskap til xyz-klubben, som er en fritidsklubb i regi av Stokka menighet, der 5.–7. klassinger møtes ca. annenhver fredag til spill, lek, moro, kiosk og ofte en historie fra Bibelen, som har med troen og livet å gjøre.

Vi har bl.a. Playstation, biljard, bordtennis, airhockey, fussball m.m. Noen ganger bare chiller vi, andre ganger har vi litt felles program. Tidligere har det vært innslag som alles bursdag, gamlisfest, bingo, inne- og uteleker osv. I kiosken serveres det vanligvis pizza, brus, snacks osv. Ta med litt cash, men ikke store sedler. Kiosken tar ikke kort. Det er tungvint å bruke Vipps i ungdomskjelleren, pga. dårlig mobildekning der. Da må man evt. gå utendørs og vippse der. I tillegg ønsker vi at alle skal være trygge og trives, derfor oppfordrer vi til at klubben er en mobilfri sone, unntatt når vi har Kahoot eller hvis du trenger å ringe hjem av ulike grunner.

Det er gratis å komme inn på klubben, men vi ønsker at alle blir xyz-medlem. (Dette har ingenting å gjøre med medlemskap i Den norske kirke). XYZ er en dugnad der alle bidrar litt hver. Vi trenger også hjelp av foreldrevakter. Kryss av for dette på påmeldingen.

SLIK BLIR DU MEDLEM! Klikk deg inn HER og legg inn informasjonen som ønskes! Som medlem får du sms i forkant av neste xyz og rabatt i kiosken på utvalgte varer, vanligvis pizza og brus. Hver tredje gang får medlemmer en gratis ting i kiosken. For den hundrelappen du betaler mottar klubben penger fra kommunen, som kommer deg til gode i neste omgang, ved at vi kan gjøre kjekke ting på klubben.

Siste gang før jul er 15. des. Da er vi oppe i kirkestua.

DATOER med XYZ VÅREN 2024 ER PLANLAGT TIL:

12. januar

26. januar

2. februar

16. februar

8. mars

3. mai

24. mai

7. juni

(datoendringer kan skje, følg med på www.stokka.menighet.no)

Håper du vil komme! 😊 Hilsen Klara Borud (menighetsarbeider) og Oddvar Nessa (barne- og ungdomsprest)