Helt Førsteklasses!


Helt Førsteklasses er et tilbud til deg som skal begynne på skolen!

Skal du begynne på skolen høsten 2023? Da er du hjertelig velkommen til Helt Førsteklasses (tidligere kjent som dåpsskolen) i regi av Stokka menighet! Helt Førsteklasses er en del av trosopplæringsprogrammet i Den norske Kirke for alle døpte i alderen 0–18 år.

Skolestart er en viktig begivenhet i barnets liv. Når noe nytt skjer i livet, kan det være fint å markere dette. Helt Førsteklasses legger vekt på denne overgangen i barnets liv.

Vi møtes seks onsdager i starten av det nye året, i Ynglingens lokaler, og begynner med å spise litt frukt eller en bolle, før vi går over til dagens bibelfortelling, det blir tent lys, vi har aktiviteter, konkurranser, leker og mye gøy 😊

Helt Førsteklasses starter på nyåret i 2024, vanligvis i februar, i SFO-tid, altså kl. 14–15. Mer info kommer!
Som avslutning på Helt Førsteklasses drar vi på kirkebesøk til Stokka kirke den siste onsdagen, og avslutter med å være med i en familiegudstjeneste, der dere får utdelt hver deres bok, en bok som vi også blir kjent med i Helt Førsteklasses.

Vi sender ut denne informasjonen tidlig i høst, slik at dere kan planlegge. Invitasjon kommer i posten til alle døpte førsteklassinger når det nærmer seg, men du er selvfølgelig velkommen til å bli med om du ikke er døpt!

Vi gleder oss til å se dere! laugh

Har du spørsmål?
Ta kontakt med barne- og ungdomsprest Oddvar Nessa. Mail: on573@kirken.no

Tilbake