Babysang og småbarnssang vår 2023


Babysang og småbarnssang starter opp igjen 19. januar. Vi ønsker hjertelig velkommen til en vår fylt av sang og musikk! Påmeldingslinkene er nå aktive, og vi ber både dere som aldri har vært med før, og dere som vet godt hva dere kommer til, om å sende inn påmelding, slik at vi har gode, oppdaterte lister. Velkommen!

Babysang (for barn inntil 1 år)

Torsdager kl. 11.30 (ca 30 min)

PÅMELDINGSKJEMA VÅR 2023 FINNER DU HER!

Det er også muligheter for drop-in.

Pris: 200 kr. (Inkluderer lunsj)

• Babysang er for barn i alderen 0–1 år sammen med voksen
• Barnesanger, rim og regler, bevegelser, rytmeinstrument og såpebobler.
• Sangstunden varer ca. 30 min. Etterpå kan barna leke eller sove, mens de voksne får servert enkel lunsj.
• Babysang ledes av Klara Marie Borud
• Det er babysang hver uke, med unntak av i skolens ferier. Eventuelle datoendringer kunngjøres på www.stokka.menighet.no


Småbarnssang (for barn fra 1 til og med 3 år, i følge med foresatte)

Torsdager kl. 17.30 (ca. 30 min)

  • Småbarnssang gjennomføres hver uke, med unntak av i skolens ferier. Eventuelle endringer kunngjøres på www.stokka.menighet.no

PÅMELDINGSKJEMA VÅR 2023 FINNER DU HER!

Pris: 200 kr.

Småbarnssang lar barnet utforske og oppdage musikk og intrumenter i trygge rammer. Barna får møte andre i samme aldersgruppe, og etter endt kurs kan man videreføre sang og musikkgleden i kirkens kor, KlingKlang! Etter planen skal vi også medvirke i en av vårens familiegudstjenester.


Klara Marie Borud er utdannet musikalartist fra Musikkteaterhøgskolen i Oslo. Hun har tatt musikkpedagogikk ved Universitetet i Stavanger og jobber også som dirigent for Sandnes juniorkor. Hun er opprinnelig fra Tromsø og har mye erfaring fra arbeid blant barn og unge i menighetene der. Hun har mest erfaring med litt eldre barn, men trives godt i de minstes verden også. Gjennom sang, bevegelse og formidling ønsker hun å skape trygge rammer for relasjonsbygging og barnas møte med sang og musikk.

Spørsmål?
Kontakt: Klara Marie Borud Epost: kb983@kirken.no eller telefon: 47603640

Tilbake