Babysang og Småbarnssang hjemmefra

Kjekke sangtimer for de minste som du når som helst kan høre og følge hjemmefra, via datamaskinen din.

Babysang og Småbarnssang er satt på vent, så lenge koronasituasjonen er som den er kan vi ikke møtes i kirka. Men Jakub og Alexandra Niedziela har laget to kjekke timer som foreldre og barn kan følge hjemmefra. Du finner dem som video på Kampen menighet sin facebook-side.

Lenke til Babysang på facebook her

Lenke til Småbarnssang på facebook her

Mange har vært innom allerede, og sender positive tilbakemeldinger. Musikken gjennom skjermen fenger de små! Ikke rart, for ekteparet er utdannet musikere, og er drevne sangpedagoger for de minste, i henholdvis Kampen og Sunde menigheter. Lik og del! Og følg oss gjerne videre på facebook, der vi fortløpende legger ut små og store saker som kanskje kan spre litt lys i koronatiden:).