10: Lys Våken og juleverksted (fra 4 år og oppover)

1. søndag i advent er det kirkas nyttårsaften. Dette skal vi feire sammen med kirker over hele landet! Vi inviterer 5.-klassingene til å være med på en lørdag full av kjekke aktiviteter, og ikke minst overnatting i kirkerommet, 30. nov.- 1. des.

lenken til brosjyren

Natt til 1. søndag i advent inviterer vi deg som går i 5.klasse til å være med og sove i kirka.
Vi samles lørdag ettermiddag, og blir i kirka til etter gudstjenesten søndag. På Lys Våken skal vi spise mat, bli kjent med hverandre, ha forskjellige aktiviteter, synge/danse, bake pepperkaker, lage innslag til gudstjenesten, men ikke minst, sove over i kirka! På søndagen spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten kl 11. Familien er ekstra velkommen på gudstjenesten og kirkekaffe etterpå.

Lys Våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys Våken for oss.

Det er bare å glede seg!

Behov for tilrettelegging
Dersom ditt barn av ulike grunner har behov for tilrettelegging er dette noe vi ønsker å imøtekomme så godt som vi klarer! Ta kontakt dersom det skulle være noe, så finner vi alltid en løsning! Vi vil at alle arrangementene våre skal være åpne og tilgjengelige for alle!

Fotografering
Det vil bli tatt bilder under arrangementet, og vi vil gjerne ha muligheten til å bruke noen av disse bildene på facebook, menighetens nettside, i menighetsbladet, reklamering og annet. Dersom dere ikke ønsker at bilder av barnet skal publiseres noe sted ber vi dere gi beskjed om dette.

For fullstendig info, se lenke til brosjyren øverst i teksten.

Kontakt:

Barne- og ungdomsprest