Tårnagenter 2024!

Er du glad i gåter og mysterier? Går du på 3. trinn? Bli med på tårnagentsamling i Stokka kirke lørdag 17. februar!

LINK TIL PÅMELDING FINNER DU HER!

Tårnagent er en del av kirkens trosopplæring. Vi skal løse oppdrag og utforske kirkens hemmelige rom og tårn, gjennom rebuser, mysterier, formingsaktiviteter og lek. Det blir også servert mat og lørdagsgodt!

Det finnes tårnagenter i kirker over hele landet, og vi håper at du har lyst å bli en av dem! Ved innsjekk oppgir du kodeordet #kirketårn. Da mottar du ditt agentkort og blir tildelt et agentnummer. Du lærer om fingeravtrykk/fotavtrykk og spor, og blir litt kjent med kirka.

Hvor og når?
Vi møtes i Stokka kirke lørdag 17. februar kl. 15, og på familiegudstjeneste i Stokka, søndag 18. februar kl. 11. På lørdag er vi ferdige kl. 18. Opplegget er et samarbeid mellom Kampen menighet og Stokka menigheter.

Agentutstyr: Ta på mørke klær, solbriller og lommelykt, og ta med inne- og uteklær.

Englevakter: For å kunne gjennomføre arrangementet er vi avhengige av voksne som kan være til stede i kulissene og bistå med matservering og evt. andre ting. Vi trenger 3 foreldre! For øvrig: Arrangementet er gratis.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Mvh Oddvar, Klara og Gaute

Har du spørsmål? Ta kontakt med Oddvar på mail: on573@kirken.no eller tlf.:51840400