Lys våken!


Helgen 30. november - 1. desember ønsker vi alle 5. klassingene på Stokka velkommen til å være med og feire kirkens nyttårsaften, og overnatte i kirken!

 

Feiringen kalles Lys våken, og arrangementet foregår samtidig i mange kirker i hele norge! 

Vi starter kl 18 på lørdagen og er ferdig ca kl 12 på søndagen. Klikk her for påmelding 

(Hvis du vil kan du komme allerede kl. 11 og være med på juleverksted!)

Noen stikkord om Lys våken i Stokka: 

-Pepperkakebaking 
-Pizzafest 
-Utdeling av ny-testamente 
-Kino 
-God steming 
-Overnatting i kirkerommet 

På søndagen spiser vi god frokost sammen før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenester som begynner kl. 11. Der er selvsagt venner og familie velkomne! 

Lys Våken betyr ikke at vi skal «døgne» og være oppe om natten, men det handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. 

 

TIL FORELDRE/FORESATTE 

Vi trenger hjelp av flere voksne for å gjennomføre arrangementet, blant annet til å lage mat og servere/rydde og være nattevakt. 

Kryss av i påmeldingsskjemaet hva som passer best- det viktigste er å få nok nattevakter til at vi kan gjennomføre overnattingen på en trygg måte. Dere vil bli kontaktet når det nærmer seg med mer informasjon om oppgavene. 

Vi er også med og lager en felles film fra alle Lys våken arrangementene. Kryss av i påmeldingskjema hvis det er greit at vi publiserer bilder og video av ditt barn. Vi følger datatilsynets retningslinjer, og kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål rundt dette.

Påmeldingsfristen er 22. november, og deltakeravgiften er kr 150 som dekker mat og materiell. Betaling kontant/vipps ved ankomst. 

Klikk her for påmelding

 

Her kan du se fellesfilmen fra Lys våken i fjor:

Tilbake